Nejnovější recenze ze sekce Kolečka pro in-line
za malou cenu dobrá kvalita
- Jednoznačně cena
- Již smontovaná kolečka včetně ložisek, stačí jen vyměnit
- Kvalita v poměru k ceně spíše horší, téměř nulová
Kolečka jsem vybral, jelikož nejsem náročný bruslař, v podstatě jsem počítal s tím, že mi u tohoto produktu bude stačit, když se kolečka budou točit a pak by mohly jedno léto vydržet, když originální kolečka (rollerblade) vydržely několik let ... OMYL!
Kolečka se točí, to je dobře, nicméně jsem je projel cca 2x15 km a vrypy od kamínků naprosto neskutečné, kolečka jsou po 30km ve stavu horším, než původní po sedmi letech a to už je co říct ...
Ložiska ze začátku lehce pískaly ale po cca 10km se zajely, což je dobře.
Závěrečné hodnocení:
Ložiska odpovídají ceně, nicméně kolečka nikoliv, mohli je udělat pomalu z montážní pěny. Prostě bohužel nějaký až příliš levný materiál, který nemá téměř žádnou výdrž.
dobrá cena, kvalita je průměrná
- tiché spolehlivé - zatím po cca 30km naprostá spokojenost
zatím naprostá spokojenost
- nejlepsi 84mm kolecka, jedou perfektne
- zatim nic, uvidime, jak rychle se sjedou
rozhodne doporucuju
- Tvrdé rychlé kolečko se skvělým poměrem cena a výdrž.
...
- Sami řídí, samy jedou... :-)
- Přemrštěná cena
Tak se mi dneska jedno kolečko rozpadlo. Po více než 2500 km to není vůbec špatné
- vše bylo okey
sem spokojen
Gyro Valkyrie 110 mm 87A 1ks
Přidáno: 25. března 2014
(naposledy upraveno 25. března 2014)
Zakoupeno v IN-LINE BRUSLE cz
- Tvrdost a odlehčené provedení koleček. Tedy rychlost.
- Nebezpečí, že budou klouzat i za mírné vlhkosti povrchu.
- Nižší pohodlí jízdy, protože tvrdší kolečka nedokážou absorbovat nerovnosti povrchu tak dobře jako ta měkčí.
Je těžké hodnotit, protože jsem kolečka ještě nevyzkoušel. Ale protože vím o čem to je, myslím, že mi budou vyhovovat. Tedy hlavně požadavku na rychlost a rychlost opotřebení. Původní Powerslide 85A kolečka se mnou ujela 1700 km bez toho, aby se sjela na dřeň, takže tahle by mohla vydržet možná dva tisíce či i víc.
Víc si netroufnu říct.
- Tvrdost (méně se sjíždějí)
- Přenos vibrací do brusle na nekvalitním povrchu
Při mojí váze 110kg jsem sériová kolečka 84/80a sjel extrémně rychle, spíše se mi oddrolovali. Tak jsem si našel tvrdší kolečka, a jsem naprosto spokojen, jen se člověk musí krotit aby nejel příliš rychle a zvládal dobrzdit cyklisty kteří jezdí vedle sebe po cyklostezkách.
- malá tloušťka gumy
Zatím jsem je nejel,tak doufám že nějakou dobu vydrží. Měl jsem kolečka Worker podobné geometrie a ty se velmi brzy rozpadly. Ale je pravda,že jsem byl upozorněn na to,že kupuji levná kolečka.
- Perfektní
Jedou sami:-)
Super
- jízdní vlastnosti nového zboží
- rychlejší opotřebení
dobrý poměr cena - kvalita
O.K.
toto zboží nebylo na skladě, takže mám kolčka Tempish Catch 82A, tyto jsem zatím vyzkoušela jen krátce a zatím dobré :)
Tempish Catch 76 mm 82A 4 ks
Přidáno: 20. července 2013
(naposledy upraveno 20. července 2013)
Zakoupeno v Sportega.cz
- rychle opotrebeni neodpovida udavane tvrdosti
Stará kolečka byla sjetá a tak jsem si vybral tvrdší.
Jezdím po rovném povrchu a zvýšení tvrdosti z 82 na 85 se projevuje lepším skluzem a tím příjemnější jízdou.
- výběr dle očekávaného poměru cena/výkon
- vyšší tvrdost 84A je znát, na hrubém asfaltu se kolečko neštípe
- viditelné stranové opotřebení po 130km na asfaltu, ale měkká by utrpěla zřejmě více
- po montáži mírně šmajdají (u mě jednak vliv výrobku, tak opotřebení os a šroubů po demontáži a montáži nových koleček - původní originální kolečka nic takového nedělala)
- kolega koupil 110mm a jdno ze 4 mu taktéž šmajdalo
Potřeboval jsem kolečka na in-line závod, tvrdší a s max. velikostí, co si mohu dovolit.
Šmajdání bylo mírně patrné i při jízdě, ale po těch 100km si to tak nějak všechno sedlo.
- dobrá kvalita
- chtěla jsem přesnou značku jako jsem měla u předchozích koleček, jsem spokojená
Skvělá cena, ušetřila jsem polovinu ceny než bych dala v obchodě, navíc velký výběr, dodání hned :)
Zobrazuji 241 - 260 ze 304 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...16 Další »